Sivut

torstai 2. heinäkuuta 2015

Uuteen seikkailuun!

Vihdoin täällä on oikea, ihana kesä! Kauan sitä saatiin odottaakin, mutta nyt nokka ruskettuu ihan täällä Suomessakin, mikä on niin parasta! Sen kunniaksi pakkaan jälleen rinkan ja lähden monsuunisateiden alle. Aattelin vissiin, että mitä sitä nyt auringosta ja lämpimästä Suomen kesästä turhaan nauttimaan.

Parin päivän päästä mulla on nääs treffit sovittuna Manilan lentokentälle! Vois vähän jännittääkin, mutta Filippiineillä mua on vastassa rakas lapsuudenystäväni Milja ♥ Milja on asunut nyt vuoden Ausseissa ja meen vähän niinku hakee mimmin kotia. Riittää jo se maapallon toisella puolella majailu. 

Meidän on tarkotus reilata kolme viikkoa ympäri Filippiinien upeita saaria, seuraten mahdollisimman paljon aurinkoa ja vältellen monsuunisateita. Ollaan etukäteen mietitty muutama paikka, missä halutaan käydä ja muutama juttu, joita halutaan tehdä. Suunnitelmissa on mahdollisesti snorklausta upealla Puerto Galera Baylla (tai jossain muussa yhtä kivassa paikassa), valaiden rantautuminen Boracayn ja Cebun paratiisisaarille, sekä patikointi Chocolate Hills -kukkuloille tai ylipäänsä vaellus jossain päin villiä Filippiinien luontoa. Vaellusta varten meillä on mukana ihan teltta ja retkikamppeet, vanhoina partiolaisina kuvitellaan selviävämme. Vika kohde, Puerto Princesan saari ja erityisesti siellä oleva luonnonpuisto vaikuttaa myös aikamoisen upealta kohteeta. 

Tän reissun kuulumisia kerron luultavastikin vasta sitten takasin palattuani, koska nyt mennään sen verran naked and afraid -henkiselle seikkailulle, etten kyllä ala ottaa ressiä päivitysten teosta ja netin löytymisestä. Heh, no ehkä vähän liioittelen meidän pientä turistimatkaa, mutta on meillä kuitenki linkkuveitsi ja otsalamppu mukana! Kyllä se jotain seikkailua tarkottaa.

Vielä ennen Filippiinejä on kiva palata takasin viime talven reissuun ja fiilistellä sitä. Sain kuin sainkin vihdoin kasattua kokoon tälläsen pikkuvideon! Jos alla oleva video ei pyöri hyvin, niin tässä suora linkki Youtubeen: https://www.youtube.com/watch?v=o6yBjJxckMs Kannattaa antaa ensin ladata loppuun ja sitten vasta katsoa niin siitä ehkä näkeekin jotain :)
♥ Minski, lähtökuopissa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti